PRODUCTES I SERVEIS

AMBINATURE
SERVEI DE VENDA I MANTENIMENT DE SISTEMES D’AROMATITZACIÓ I NEUTRALITZACIÓ
Fem l’estudi, el desenvolupament i l'aplicació de l'aromatització d'espais i negocis que incideixen en la marca i en la decisió de compra, i ens adaptem a les necessitats de cada un dels nostres clients.
 
 
AMBINATURE PROTECT
LÍNEA DESINFECCIÓ, DISPENSADORS I GAMA DE PRODUCTES DESINFECTANTS
Fem la distribución de productes desinfectants de tot tipus. Linea de dispensadors de gels i solucions per a les mans, catifes desinfectants, estrís d’un sol ús….
Productes de neteja, bactericides i desinfectants
 
 

AMBINATURE UV PROTECCIÓ
TECNOLOGÍA DE DESINFECCIÓ AMB UVC
Servei integral de assesorament,venda, manteniment i servei tècnic de sistemes UVC.  Desinfecció, purificació i esterilització d'aigua, aire i superficies.
Distribució exclusiva en Andorra de les següents marques: UVRER-ANEMO, BIO-UV i LIGHT PROGRESS.
Productes de fabricación europea amb totes les certificacions.
 
 

    AMBINATURE 360  ESTUDIS I IMPLANTACIÓ DE SISTEMES DE MÀRQUETING SENSORIAL
Desenvolupament d’odotipus personalitzats, creació d’imatge de marca, sonorització d’espais…

El serveis que oferim als nostres clients, estan dotats de productes de primera categoria que nosaltres mateixos fabriquem, o que tenim amb distribució en exclusiva per Andorra i oferir uns serveis de qualitat. AMBINATURE ANDORRA s'encarrega de tot, assesorament, instal.lacio i manteniment.
Els nostres tècnics vindran al seu negoci periòdicament i se'n ocuparan del bon funcionament dels aparells, i la seva corresponent recàrrega. 
ESTÀ EN BONES MANS.

 

Copyright © 2021 Ambinature
Powered by
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, personalitzar i recollir informació estadística durant la teva navegació per les nostres pàgines. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Aconsegueix més informació i coneix com canviar la configuració en la nostra Política de Cookies Acceptar | Llegir+