Els nostres clients i Testimonials

"Teniem un problema d’olors als WC i amb els dispensadors d’olors d’AMBINATURE en un dia el problema estava solventat. Estem molt satisfets amb el resultat."
— Directora de FRESCO ANDORRA

"Al Bingo, tenim unes sales de fumadors a on hi havia molta concentració d’olor de tabac. Un tècnic d’AMBINATURE va venir a col·locar-nos uns aparells per aquest problema, i ara els clients estan més comodes dintre de la sala al haver desaparegut gairebé l’olor. A més, han incrementat les vendes en aquesta sala en concret!!"
— Bingo STARS

"Sóm un buffet d’advocats i el que volem és projectar una imatge neta, pulida i agradable, una vegada el client està dintre les nostres instalacions. Això ho hem aconseguit gràcies a AMBINATURE i els seus productes. Ho haviem d'haver fet abans."
— ADVOCATS RAMENTOL & PUJOL & vILLAMATÓ
 

Aquestes són alguna de les empreses que gaudeixen dels nostres serveis

 

Copyright © 2021 Ambinature
Powered by
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, personalitzar i recollir informació estadística durant la teva navegació per les nostres pàgines. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Aconsegueix més informació i coneix com canviar la configuració en la nostra Política de Cookies Acceptar | Llegir+