2023: Any revolucionari

2023: ANY REVOLUCIONARI EN AMBINATURE
En AmbiNature, el 2023 ha estat un any de transformació i consolidació en el mercat del màrqueting olfactori i l'ambientació professional, hem aconseguit noves fites que reforcen la nostra posició a Espanya, Europa i més enllà.
 
LA NOSTRA EXPANSIÓ DE MERCATS
Enguany ha marcat un punt d'inflexió en la nostra història. Hem enfortit la nostra presència en els mercats espanyol i andorrà, i hem fet passos audaços en aterrar a Mèxic amb seu pròpia i estenent les nostres rutes de servei a client final a Madrid. Aquesta expansió és una prova del nostre creixent lideratge i compromís amb l'excel·lència en l'àmbit global.
 
CREIXEMENT EN DISTRIBUCIÓ I PROJECTES INTERNACIONALS
Orgullosament hem superat la xifra de 500 distribuïdors, expandint la nostra xarxa i reforçant el nostre impacte en el mercat nacional i internacional. La nostra participació en diversos projectes internacionals subratlla la nostra habilitat per a adaptar-nos i prosperar en diversos entorns culturals i de mercat.


INNOVACIÓ I DESENVOLUPAMENT EN LA NOSTRA SEU CENTRAL DE SARAGOSSA
Estem ampliant les nostres instal·lacions a Saragossa fins als 2000 metres quadrats, incloent-hi una zona de magatzem més àmplia, oficines addicionals i noves línies automàtiques d'envasament i etiquetatge. Aquestes millores són un clar reflex del nostre creixement i visió de futur.
 
AVANÇOS TECNOLÒGICS, NOUS PRODUCTES I AROMES
2023 ha estat un any d'importants inversions en recerca i desenvolupament, introduint tecnologies d'avantguarda com el nostre nou sistema elèctric professional, un difusor hidroalcohòlic d'última generació i el AmbiCleaner, un eficaç sistema d'higiene i neteja per a banys. Hem de destacar la creació i el desenvolupament de la nostra gamma de SUPERCONCENTRATS de neteja.
 A més, hem ampliat la nostra oferta d'aromes a 200 varietats entre estoc i odotipos, i continuem oferint el disseny i la creació de qualsevol aroma o fragància sota comanda, atenent així les necessitats específiques de cada client des de la nostra renovada Sala Blanca.
 
 
 
 
EL NOSTRE COMPROMÍS AMB LA MARCA I LA SOSTENIBILITAT
 
Enguany hem actualitzat la nostra imatge corporativa, estem redissenyant els nostres productes i acabant de desenvolupar el nostre catàleg en diversos idiomes, reflectint el nostre compromís indestructible amb la innovació i l'excel·lència. A més, hem adoptat noves pràctiques sostenibles en les nostres operacions i productes, demostrant el nostre compromís amb la responsabilitat ambiental.
 
 
 
Continuem desenvolupant productes per a altres marques sota un model de marca blanca, reafirmant la nostra versatilitat i capacitat d'adaptació en el mercat.