L'art de l'odotip

L'ART DEL ODOTIPO: CREANT EL TEU PROPI LOGO OLFACTORI
 
El odotipo, o logo olfactori, és una representació olfactòria de l'essència i els valors d'una marca. Aquesta estratègia innovadora de màrqueting està guanyant terreny en un mercat cada vegada més competitiu, permetent a les marques destacar i crear una identitat corporativa única. En AmbiNature, som experts en la creació de odotipos que potencien la imatge de les empreses i enriqueixen l'experiència sensorial dels clients. Les aromes són una arma secreta del màrqueting sensorial, capaç d'evocar emocions positives i formar records duradors.
 
CREANT EL TEU ODOTIPO AMB AMBINATURE
 
La relació directa entre l'olor i la memòria és fonamental per al disseny d'un odotipo efectiu. Un odotipo ben creat pot generar una connexió emocional amb els clients, desencadenant records de la teva marca. Aquí t'expliquem com creem una aroma distintiva per a la teva marca en AmbiNature:
 
 
 
1. Consulta: Treballem amb tu per a comprendre a fons els valors, objectius i essència de la teva empresa. Cada odotipo que creguem està personalitzat per a reflectir la teva personalitat corporativa.
2. Definició de la imatge: Identifiquem el missatge que desitges comunicar a través del teu odotipo. És important que la teva aroma estigui alineada amb la imatge que vols projectar.
3. Selecció i propostes: Et presentem diverses propostes de fragàncies perquè triïs la família olfactòria que millor s'adapti al que la teva empresa vol comunicar.
4. Proves: Involucrem a persones que coneixen la teva marca i entenen el que desitges transmetre. L'objectiu no és
només crear una aroma agradable, sinó un que comuniqui eficaçment el teu missatge.
5. Odotipo finalitzat: El resultat és una fragància que és tant agradable com memorable, creant una experiència sensorial única per a qui la percep.
 

 
EL PODER DEL ODOTIPO
 
Marc Gobe, autor de Emotional Branding, va escriure que totes les marques haurien de tenir la seva pròpia aroma. En AmbiNature, creiem fermament en aquesta visió. Cada vegada més empreses estan aprofitant la tècnica del màrqueting olfactori per a enfortir la seva marca i incrementar els seus beneficis. Els estudis demostren que els clients poden passar fins a un 44% més de temps en un lloc amb una olor agradable, i estan més interessats en els productes que s'ofereixen.
 
 
 
COM FA OLOR EL TEU NEGOCI?
 
Quan entres en un hotel de luxe, el primer que notes no és necessàriament la decoració o els arranjaments florals, sinó l'aroma. Els millors hotels del món utilitzen fragàncies personalitzades per a crear una experiència única per als seus hostes. Però no sols la indústria hotelera pot beneficiar-se d'un odotipo personalitzat. Des de joieries fins a botigues de mobles de luxe, despatxos jurídics i consultoris mèdics, cada negoci pot potenciar les vendes i atreure a més clients amb una aroma personalitzada.
En AmbiNature, estem llestos per a ajudar-te a descobrir l'aroma del teu negoci perquè el mostris al món sencer.