Aquesta tecnologia precisa d'un estudi tècnic previ de l'espai en funció de la seva volumetria, dels seus accessos i usos, així com de les instal·lacions existents de conductes d'aire i climatització, per a realitzar càlculs precisos que assegurin el grau de desinfecció que certifica el fabricant, així com seleccionar els equips més adequats. Demana el teu estudi: uvproteccio@ambinature.ad .
about-us

Gama Aire

 

Després d'un ampli estudi de les tecnologies per fer front al COVID-19 que s'ofereixen, considerem que la tecnologia amb raigs ultraviolats UVC és la millor opció i la que ofereix més garanties pel que fa als nivells d'eliminació del virus , bactèries i altres contaminants ambientals, d'entre un 90% i 99,99%.
Hem incorporat al equip de AMBINATURE un tècnic amb més de 8 anys d’experiència en aquesta tecnologia i restem a la vostra disposició per fer-vos una explicació del producte i de les possibilitats i avantatges per als vostres projectes i clients.
Hem seleccionat diversos fabricants europeus i aquests equips compten amb la conformitat CE i diferents certificats de qualitat, per oferir-vos una més àmplia gamma de productes UVC tant per a desinfecció ambiental, com de de superfícies i de tractament de l'aigua. Ambinature té la distribució en exclusiva per a Andorra de diferents sistemes, tots de fabricació europea amb tots els certificats de qualitat per fer instal·lacions i manteniment de sistemes de desinfecció amb UV C.

 
 

 

    

La UV-C és una de moltes freqüències electromagnètiques emanades del sol. Com altres d’aquestes formes d’ona, les seves propietats són úniques a la seva longitud d’ona. Per sintetitzar aquesta freqüència, un tub de vidre és evacuat i reomplert amb argó molt per sota de la pressió atmosfèrica. A això s’hi afegeix una petita quantitat de mercuri. Quan la mescla s’energia (excitat) es crea un plasma brillant d’electrons que passen pel vapor de mercuri. A mesura que arriben als àtoms de mercuri, un electró de mercuri s’allibera a una freqüència representativa de la línia espectral del mercuri, que és de 253,7 nm. L’emissió dominant (> 90%) d’aquestes làmpades és l’energia UV-C. La freqüència "C" de la família d'UV electromagnètics té, entre altres coses, efectes germicides. Avantatges:

Procediment ecològic respectuós de l'ambient.
 
Destrucció dels COV, bacteris i virus.
No hi ha contaminació secundària per emissió d'ozó. A canvi, els raigs UV-C degraden l'ozó.
Purificació de l'aire en tots els espais, adaptació dels equips en tot tipus d'estructura.
Reducció sensible dels riscos de malalties (malalties respiratòries, SARS) relacionats amb els bacteris presents en l'aire. Participa en la lluita contra les infeccions nosocomials.
Millora del confort dels ocupants dels espais tractats i una baixa en els riscos de contaminació aerotransportada.
No carrega el aire amb radicals lliures: Els radicals són generats en la superfície de l'TiO2 i són ràpidament consumits per les reaccions de degradacions.
No necessita cap dispositiu de seguretat suplementari i utilitzable sense risc en presència de personal.
Reducció considerable dels olors desagradables (greix cuina, inodors, fums, etc..)
 
La fotocatàlisi genera radicals hidròxils que tenen un potencial d'oxidació més important que l'ozó (2,8V contra 2,07V) el que permet una millor degradació dels contaminants.
 

PURIFICACIÓ DESINFECCIÓ AMBIENTAL AMB UVC 

Equips de purificació i desinfecció AMBIENTAL amb radiació indirecta UVc, estudiats i fabricats amb un disseny innovador, per a la desinfecció per UV del coronavirus en l'aire en tot tipus d'espais i llocs tancats. Permeten resoldre els problemes d'exposició directa i indirecta als raigs ultraviolats d'ona curta (UV-C 253.7 nm) oferint la possibilitat d'ús continu fins i tot en presència de persones en condicions de màxima seguretat.

PRINCIPI DE FUNCIONAMENT
El funcionament es basa en un sistema de ventilació forçada de flux d'aire continu en espais tancats. L'aire aspirat en el mòdul primer passa a través d'un filtre mecànic col·locat en el filtre d'entrada. Aquí contaminants més grans es bloquegen, evitant així el embrutiment dels tubs germicides.
Posteriorment, l'aire es veu obligat a passar en contacte directe amb els tubs de vapor de mercuri que, gràcies a l'emissió de radiació UV-C, realitzen la màxima acció germicida. Una pantalla de mirall amb alt poder reflexiu concentra els reflexos de la radiació UV-C.
L'aire és expulsat de la sortida, la qual cosa determina la reducció microbiològica.

EL GRAN AVANTATGE D'AQUEST SISTEMA CONSISTEIX EN LA FALTA DE PERILL ABSOLUT PER A LES PERSONES EN TANT QUE NO TÉ LA PÈRDUA MÍNIMA DE RADIACIÓ UV-C DEL MÒDUL. L'efectivitat del sistema UV està documentada i certificada per instituts autoritzats i universitats. Per tant, és possible dur a terme una desinfecció contínua i constant de l'aire de qualsevol ambient, durant cada fase de treball.
TECNOLOGIA UVC APLICADA AL AIGUA DE CONSUM HUMÀ

Amb els nostres sistemes de purificació i desinfecció del aigua per a consum humà obtenim aigua provinent de l'aixeta, que just abans sotmetem a un procés d'UV i filtració per gaudir de la excel·lent qualitat del Aigua d'Andorra, pero lliure de qualsevol olor i substàncies inherents al procés de potabilització, que puguin afectar el gust.  Els nostres sistemes conserven en tot moment la seva mineralització natural 
Producte de proximitat, per evitar la petjada de CO2 resultant dels transports i la producció d'envasos plàstics.
Prendre aigua ens dona vida, però prendre consciència ens donarà aigua
Veure presentació

Demana pels nostres Packs: RESTAURACIÓ, EMPRESA, LLAR

Amb tots els complements necessaris per un consum sostenible i mes ecològic.
Extensa gamma de dispensadors, amb sistema d'aixeta manual, automàtics, de pedal o sense contacte i amb diferents cabals.Models de sobretaula, dempeus o per de barra en restauració.
Ampli ventall d'ampolles, gerres, gots i tasses, en funció de l'activitat del nostre client
OBJECTIU: RECICLA - REDUEIX - REUTILITZA

TECNOLOGIA UVC APLICADA AL AIGUA DE PISCINES/SPA

Amplia gamma de sistemes per garantir la higiene de les piscines públiques o privades.
En qualsevol cas s'ha de tractar l’aigua de manera òptima, generalment amb un tractament químic amb clor (el principal desinfectant utilitzat) per garantir la seguretat dels usuaris, però aquest ús de clor pot generar danys col·laterals pels residus de desinfecció clorats i subproductes que poden afectar la salut humana.
Aquests subproductes es formen a partir de la contaminació biològica produïda pels banyistes i el clor. Es poden trobar en dues famílies de compostos orgànics:
-Trihalometans (THM): cloroform (CHCl3), dicloromonobromometà (CHBrCl2), monoclorodibromometà (CHBr2Cl) i bromoform (CHBr3);
-Cloramines o clor combinat: monocloramines (NH2Cl), dicloramines (NHCl2) i tricloramines (o triclorur de nitrogen, NCl3).
Entre aquests subproductes, els trihalometans i el triclorur de nitrogen són volàtils i, en aquest sentit, tenen un impacte directe sobre la salut.

Demana un estudi tècnic i t'ajudarem a millorar la qualitat de la teva piscina.

TECNOLOGIA UVC APLICADA AL AIGUA

I només son 2 exemples del que podem oferir, al nostre catàleg trobaras sistemes per a qualsevol sector o activitat:- Potabilització d’aigua sanitària comunal o residencial
- Tractament d’aigües residuals
- Aqüicultura
- Prevenció de la legionel.la
Tecnología UVC en superficies per desinfectar i esterilitzar


Desinfecció
Diferents sistemes de IRRADIACIÓ DIRECTA (torres, llampares fixes i industrial)
Aquests dispositius es poden encendre sense que hi hagi persones presents (és a dir, durant la nit durant 2-3 hores o durant els descans, etc..) per desinfectar l'aire, superfícies i maquinària que hi ha dins de l'habitació Permet iniciar la jornada de treball, la estada en habitacions de hotels o la visita a professionals de la salut, en unes condicions d’higiene ideal. D’aquesta manera, el nivell de càrrega microbiana en un lloc es manté constantment baix evitant contaminacions aeroportades i superficials.

Esterilització
Diferents sistemes, manuals o Armaris i caixes,  que es poden utilitzar per a la desinfecció germicida i el manteniment de l’esterilitat d’objectes i eines per a la salut, laboratoris farmacèutics, laboratoris microbiològics, indústries alimentàries, etc.
Després del rentat, els objectes es poden emmagatzemar dins de la caixa germicida, per tal de mantenir la condició de neteja en el temps; els objectes es poden utilitzar amb confiança, fins i tot després de diverses hores de rentat.
Contacta amb el nostre servei tècnic, per obtenir més informació


REFERÈNCIES:
DESINFECCIÓ CORONAVIRUS: LLUM ULTRAVIOLADA UV-C. Sistemes i Equips de desinfecció del coronavirus en ambients, espais o superfícies de manera ràpida i sent els mètodes més eficaços contra el coronavirus. Desinfecció UV per a superfícies, ambients, espais, sectors i indústries: vehicles, autobusos, camions, taxis, vtc, hotels, gimnasos, oficines, guarderies, col·legis, cafeteries, bars, hostaleria, restaurants, sales d'elaboració, cosmètica, farmacèutiques, laboratoris i qualsevol espai, ambient o indústria.
14/04/2020 "Últims estudis: Permanència del coronavirus en l'aire. Recentment s'han fet alguns estudis per a esbrinar-ho, a través de simulacions en espais tancats. L'Institut de Tecnologia de Kyoto ha utilitzat càmeres d'alta sensibilitat per a captar les micro partícules que queden en l'aire en suspensió quan una persona parla, tus o esternuda.Van simular, entre altres coses, una habitació tancada amb deu persones dins. Una d'elles tus, i en tossir les partícules més grans cauen a terra, però les més petites queden suspeses en l'aire. Les cambres van demostrar com algunes d'aquestes micro gotículas poden quedar-se fins a 20 minutos en suspensió, amb el risc de contagi que suposaria per a la resta de persones a l'habitació.
Font :"NIUS CIÈNCIA I TECNOLOGIA"