TECNOLOGÍA DE DESINFECCIÓ AMB UVC

Servei integral de assesorament,venda, manteniment i servei tècnic de sistemes UVC.  Desinfecció, purificació i esterilització d'aigua, aire i superficies.
Distribució exclusiva en Andorra de les següents marques: UVRER-ANEMO, BIO-UV i LIGHT PROGRESS.
Productes de fabricación europea amb totes les certificacions.

Com funciona aquesta tecnologia?

La UV-C és una de moltes freqüències electromagnètiques emanades del sol. Com altres d’aquestes formes d’ona, les seves propietats són úniques a la seva longitud d’ona. Per sintetitzar aquesta freqüència, un tub de vidre és evacuat i reomplert amb argó molt per sota de la pressió atmosfèrica. A això s’hi afegeix una petita quantitat de mercuri. Quan la mescla s’energia (excitat) es crea un plasma brillant d’electrons que passen pel vapor de mercuri. A mesura que arriben als àtoms de mercuri, un electró de mercuri s’allibera a una freqüència representativa de la línia espectral del mercuri, que és de 253,7 nm. L’emissió dominant (> 90%) d’aquestes làmpades és l’energia UV-C. La freqüència "C" de la família d'UV electromagnètics té, entre altres coses, efectes germicides.

El serveis que oferim als nostres clients, estan dotats de productes de primera categoria que nosaltres mateixos fabriquem, o que tenim amb distribució en exclusiva per Andorra i oferir uns serveis de qualitat. AMBINATURE ANDORRA s'encarrega de tot, assesorament, instal.lacio i manteniment.
Els nostres tècnics vindran al seu negoci periòdicament i se'n ocuparan del bon funcionament dels aparells, i la seva corresponent recàrrega. 

ESTÀ EN BONES MANS.